ALLKER-2 Kft.

Ingatlant első kézből

Aktuális ajánlatunk
Aktualitások

Arany J. u

Főutcától 50 m-re 1 emeleti iroda kiadó. A méret rugalmasan választható. Az iroda 4 szobából, fürdőszobából, mosdóhelyiségből áll. Az alaprajzon látható, hogy az egyik helyiség jelenleg ki van adva, így a többihelyiségekből tudsz választani. Ennek előny, hogy a rezsin osztoztok, ezáltal az is kedvezőbb. Az iroda 2 hónapja lett felújítva. Közvetlen a bejárattal szemben az út túloldalán található buszmegálló (kb 10 m), villamosmegálló a közelben, illetve a bejárat mellett mélygarázs található. Bank a közvetlen közelben található.

épület

Iroda épülete

alaprajz

Alaprajz

iroda

Iroda helyiség

iroda helyiség

Iroda helyiség

kilátás az erkélyről

Kilátás az erkélyről

folyosó  fürdőszoba

                                      Folyosó                                                               Fürdőszoba 

 

Hírlevél
Vezetékneved
Keresztneved*
E-mail címed*
Bérlőink véleményei

A tulajdonos ma már nem csak főbérlő, hanem barátommá is vált a több éves korrekt, barátságos kapcsolat miatt. Az ingatlanokat meg nem csak a tualjdonos pozitív hozzáállása miatt ajánlom, hanem az ár érték arány miatt.

Gályászné Magdi

B.S. Réka Bt.Cégem irodáit 2-3 évente kellett, hogy váltsa, mert frekventált helyen a legtöbb főbérlő kisajtolta a vállalkozásom hasznát. Kis cég révén nem mindegy mennyit szánok bérleti díjra. Miklós nálad azt hiszem lehorgonyoztam. 5 EUR/m2 azt, hiszem több, mint korrekt a jelenlegi belvárosi irodámért.

Ha bővülök, kiveszem a szomszéd helyiséget is ha szabad lesz.

Gábor

Limittrade Kft.